|
Önemli Haberler Yazılı ve Net Ortamında Yer Alan Önemli Gelişmeler Bu Bölümde |
|
Seçenekler | Stil |
20-03-2024, 04:58 PM | #1 |
Tecrübe Puanı: 172 Konular: 205
|
Yetişkinlere Yönelik Film Yıldızı Sophia Leone 26 Yaşında Öldü
Yetişkinlere Yönelik Film Yıldızı Sophia Leone 26 Yaşında Öldü
Ailesi trajik haberi GoFundMe kampanyasıyla duyurdu.
Yetişkin film yıldızı [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] 26 yaşında hayatını kaybetti. [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] üyelerinin ifadesine göre Leone, 1 Mart'ta New Mexico'daki dairesinde "tepkisiz" halde bulundu. Polisin onun ölüm nedenini araştırdığı bildiriliyor. Leone'nin üvey babası Mike Romero , onun ölümünün ardından bir [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...]Yazım itibarıyla 12.000 dolarlık hedefin 10.700 dolarından fazlası toplandı. Romero şunları yazdı: "Sophia çok sevilen bir Kız, Kız Kardeş, torunu, Yeğeni ve Arkadaşıydı." "Tüm hayvanlara, özellikle de 3 evcil hayvanına karşı derin bir sevgisi vardı. Seyahat etmekten hoşlanıyordu ve her zaman etrafındaki herkesi gülümsetmenin yollarını buluyordu [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] ” Mesajı şöyle devam etti: "Üvey babası olarak, bu zor dönemdeki nezaketiniz ve cömertliğiniz için [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] istiyorum . Sophia çok özlenecek ama anısı, onu seven herkesin kalplerinde yaşayacak. Sonsuza dek huzur içinde yatsın. " GoFundMe kampanyası Leone'nin ölüm nedenini belirtmese de Romero, "Sophia için Adalet Aradıklarını" paylaştı. [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] Los Angeles modellik ajansı 101 Modeling, X'te (eski adıyla Twitter) [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] kaydetti: "Açık olmak gerekirse, Sophia'nın ölümü bir soygun ve cinayet olarak soruşturuluyor." X'te Leone'yi tanıyanlar onun ölümüne tepki gösterdi ve dokunaklı anma mesajları yayınladı. Yetişkin film yıldızı Dharma Jones [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...][Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] uykuya dalmakta zorlanıyordum . Kaldığımızı hatırlıyorum. bütün gece kalkıp konuştum. Onun nezaketini asla unutmayacağım." Bu arada, başka bir yetişkin film yıldızı Sadie Pop [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] : "Rip [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] , sektöre başladığımda konuştuğum ilk kişiydi. Bana çok fazla tavsiye verdi ve gerçek bir arkadaştı." [Üye olmadan linki göremezsiniz.. Üye olmak için tıklayınız...] aracılığıyla şunu paylaştı : "Sophia, ailesi ve arkadaşları için kalbim kırılıyor. O çok güzel bir kızdı ve insanlardan okuduğum duygulara göre, etrafta olmaktan büyük mutluluk duyuyordu ve gerçek bir ışık. Bütün bunları görmek trajik."
Stil | |
|
|